Buurthuis 't Mummelhuus

Buurthuis 't Mummelhuus                                                  MummelhuusLogoTekst
Klatering 25a
9411 XG  Beilen
 
Sinds begin 2013 heeft Klatering een eigen buurthuis: een markant, authentiek gebouwd gemeenschapshuis wat gebruikt wordt voor bijeenkomsten en evenementen van de buurtvereniging.

Het Mummelhuus is gebouwd met hulp van veel Klateringers en vele vrijwilligers buiten Klatering en financieel gesteund door vele fondsen, sponsoren en buurtbewoners.

Het 'hebben' en onderhouden van het buurthuis en de ontmoetingsplek kost geld. Deze kosten dienen we te verdienen door het verkopen van consumpties. Het Mummelhuus wordt gebruikt voor verenigings bijeenkomsten, vergaderingen, workshops,  en het vieren van een verjaardag *, als je thuis te weinig ruimte hebt, of de rompslomp niet in eigen huis wilt hebben. (* voor mensen uit de directe omgeving)  Er zijn diverse mogelijkheden, als voorbeeld een vergadertarief voor verenigingen op maandag, woensdag of donderdag van 30 euro. Voor meer informatie en mogelijkheden, verzoeken we contact op te nemen via onderstaand email adres.

We hebben leuke contacten met meerdere buurtverenigingen in (en rond) Beilen, voor een klaverjas avond met een buur-vereniging, of een avondje volleyballen zijn we altijd te vinden!

Het Mummelhuus heeft een gezellige binnenruimte van 9 bij 6½ meter waarin 5 zitgroepjes staan met elk circa 5 à 6 stoelen. Er zijn eventueel wat stoelen en tafels bij te plaatsen of weg te halen, afhankelijk van je wensen. Ook staat er een bar met statafels waaraan circa 10 mensen kunnen zitten/ staan. Voor workshops of vergaderingen is de ruimte vrij in te delen. Het Buurthuis is voorzien van een mooie open houtkachel met vonkenvanger die eventueel vooraf aangestoken wordt (er is voldoende hout aanwezig). Er zijn twee nette toiletten aanwezig. We beschikken over een buitenzithoek (lengte 7 mt.) met een buitenbar voor gebruik bij mooi weer.

In het zomerseizoen is het volleybalveld in gebruik. Er staat een buiten-tafeltennistafel. Het Mummelhuus staat vrij in het landschap. De buren hebben zicht op het buurthuis, maar de afstand is ruim genoeg om je bijeenkomst 'voor jezelf' te houden.

Het Mummelhuus is alleen te reserveren inclusief consumpties. Eventueel is het mogelijk om catering of een hapje, nootje o.i.d. te (laten) verzorgen, of zelf mee te nemen.

Voor informatie en reserveren kunt u contact opnemen met Hetty Boer (beheerder) telefoon 0593 522 889  of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.mummelhuus.nl

 Mummelhuus2013
 
P1090600 Medium
 
P1090604 Medium
 
P1090602 Medium
 
P1090606 Medium
 P1090609 Medium
 
 e-Boekhouden.nl
 
P1090594 Medium