Buurtvereniging

We hebben in ons buurtschap een actieve vereniging, de “BV Klatering”, veel inwoners zijn actief bezig, om de buurt “levendig” te houden en ervoor te zorgen dat er altijd iets te doen is.Zo wordt er in het voorjaar meegedaan aan het buurtvolleybal, tijdens het winterseizoen kan er gedart en gesjoeld worden. In 2013 bestond de buurtvereniging 30 jaar.

Daarnaast zijn er de jaarlijkse uitjes, een barbecue en tal van andere activiteiten als klootschieten en crea-avonden.En om niet te vergeten het eieren zoeken, het Sinterklaas feest en wellicht komt de “wijnproefavond” wel weer terug!

De website www.klatering.nl  staat ten dienste van "Buurtvereniging Klatering", en Buurthuis het Mummelhuus in Klatering en wordt bijgehouden door het bestuur van de buurtvereniging ter informatie aan leden van de buurtvereniging, Ben je lid van de buurtvereniging (of wil je dit worden) vraag dan inloggegevens aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt automatisch inloggegevens, waardoor je extra informatie kunt zien op de website:  wie doet wat in het bestuur, wie kan er reanimeren in klatering, welke eigendommen heeft de buurtvereniging en de nieuwsbrieven zijn er soms na te lezen. Ook zijn de foto-albums van de laatste jaren te bekijken.

Buurtvereniging Klatering (secretariaat)
p/a. Klatering 14
9411 XE Beilen
www.klatering.nl
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
 
Buurthuis 't Mummelhuus
Klatering 25A
9411 XG Beilen
www.mummelhuus.nl
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.